За нас

Рекламист.БГ е марка на "СпортЛаб" ООД и е част от групата "Броудкаст България". Рекламната агенция, основана през 2010 година от Стефан Августинов . Агенцията е специализирана в обслужване на клиенти със специфична дейност и усъвършествана в бързината на услугите.

Рекламист.БГ разполага със собствена база и работи отлично с партньорски структури, в сферите на дигиталния печат за кратки тиражи, офсетовия и широкоформатния печат.  Дизайнери с дългогодишен опит и висока креативност допълват структурата на агенцията, за отлично обслужване на клиентите.

Благодарение на компанията-майка "СпортЛаб", едно от специализираните направления на Рекламист.БГ е рекламата и маркетингът в спорта, където през годините е партнирала на такива организации като Световната федерация по волейбол, Европейската волейболна конфедерация, Българската федерация по волейбол, Българската федерация по акробатика, Балканска лига по баскетбол, Българската федерация по баскетбол, Национална баскетболна лига и други за мероприятия от ранга Световна волейболна лига, баскетболният Мач на звездите, футболни мероприятия, Световни първенства по акробатика и модерен петобой, бенефисни футболни мачове и други.

Рекламист.БГ разполага с офиси в София и Варна, като в най-скоро време ще бъде открит и онлайн магазинът на агенцията, в който в рамките на 24 часа ще може да бъдат изпълнявани поръчки на клиенти от цялата страна.

Групата "Броудкаст България" е създадена през 2005 година от Стефан Августинов . Към момента компаниите в нея са: